1 - 8 August Cluj-Napoca

Locatie

Winners Sports Club (WSC) este cel mai modern club din Transilvania. Aflat langa Parcul Rozelor, intr-o zona semi-centrala, plina de verdeata, complexul dispune de 8 terenuri de zgura rosie, 3 terenuri de padel, 1 teren de fotbal cu suprafata sintetica, 2 terenuri de tenis cu piciorul, restaurant cu terasa si o parcare incapatoare.

Locatia va fi complet transformata pentru turneul de tenis Winners Open WTA250. Va fi creat un circuit separat pentru jucatoare, iar terenul din fata terasei va deveni teren principal. In total, vor fi amenajate 3 terenuri de joc si 3 terenuri de antrenament. Terenul principal va dispune de o tribuna cu o capacitate de 1200 de locuri. Biletele au fost puse deja in vanzare si pot fi achizitionate de AICI.

Activitati Winners Sports Club

Winners Sports Club a devenit in decursul anilor un pilon principal de promovare si popularizare a tenisului, atat in randul adultilor, cat si al copiilor. Antrenorii pregatesc atat amatori, cat si sportivi de performanta. 

Turnee de tenis

WSC este clubul cu cel mai bogat sezon competitional din Romania, organizand anual aprox. 16 competitii de profil. Aceste turnee reprezinta o adevarata rampa de lansare pentru tinerii jucatori: Florin Mergea a fost unul din jucatorii care si-au relansat cariera in tenis castigand un turneu futures la Winners Sports Club in 2011 pentru ca, la distanta de doar 3 ani, sa ajunga nr. 7 ATP la dublu.

Scoala de tenis

WSC este locul unde se pregatesc amatorii si sportivii profesionisti din sport. Sistem de antrenament folosit este adaptat copiilor. O parte din elevii Scolii de Tenis Winners sunt acum jucatori profesionisti cu rezultate foarte bune la turneele nationale si internationale. Unul dintre ei este Briana Szabo. In varsta de 15 ani, ea a continuat antrenamentele la Winners Sports Club si a castigat deja primele puncte WTA.

Turneele de amatori

WSC este locul perfect pentru toti cei care iubesc sportul alb si care se relaxeaza in timpul liber pe terenul de zgura. In medie, pe an participa aproximativ 300 de jucatori la aceste turnee.

Winners Academy

Programul de performanta in sport prin care WSC sustine tinerii jucatori – Winners Sports Club crede in tinerele talente si stie cat este de importanta sustinerea lor la inceputul carierei de sportiv, dar si pe parcurs. Momentan 4 sportivi sunt beneficiari ai programului de performanta in sport Winners Academy.

Winners Summer Camp

Tabara de vara sportiva adresata copiilor cu varste intre 7 si 11 ani se organizeaza anual, in perioada iunie – septembrie. La ea participa aproximativ 300 de copii care beneficiaza zilnic de un program mixt de activitati sportive si educative sub indrumarea instructorilor specializati. 

VIP-uri si evenimente de marca gazduite de WSC

2014 – Campania “Orice campion are un inceput”, cu Victor Hanescu

2016 – Meci demonstrativ de padel Ronnie O’Sullivan si Mark Selby

2019 – “Meet Your Champions” cu Simona Halep, Ion Tiriac si Ilie Nastase

2020 – Winners Open – turneu de tenis amical

Poze
Harta Locatie
Detalii Locatie