1 - 8 August Cluj-Napoca

FAQ

Sigur, biletul de intrare iti oferă accesul la toate meciurile turneului dintr-o zi. Tu alegi ce jucatoare vrei sa urmaresti pe teren. Iar daca achizitionezi un abonament, te poti bucura de tenis mai multe zile si sa te asiguri ca ai loc pe main court, la finala.

Da. Dacă îți este foame sau sete, lângă terenul principal de joc, vei gasi zona de food court cu mai multe truck-uri cu mancare si dish-uri la alegere.

Ca de la orice eveniment mare, iti va ramane drept amintire bratara pe care o poti adauga la colectia personala. Produsele branduite Winners Open pot fi castigate in cadrul giveaway-urilor pe care le organizam pe canalele noastre de socializare, Facebook și Instagram. Stay tuned!

Din păcate, nu. Regulile actuale de siguranta emise de autoritati in contextul pandemiei nu ne permit sa oferim accesul publicului la evenimente in cadrul carora sa poata interacționa cu jucatoarele. Ele vor avea parte de un circuit special, pentru a fi protejate. Dar ne vom bucura cu siguranta de jocul lor.

Da. Accesul este permis cu camere foto compacte și cu camere video GoPro. Accesul cu orice echipament profesional de tipul DSLR sau trepiede este interzis.

Trebuie să ai asupra ta actul de identitate, biletul printată sau în format electronic și una dintre cele patru dovezi ale imunizării împotriva COVID19:

  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • dovada că te afli în perioada cuprinsă între ziua 15-180 ulterior confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 (cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei complete de vaccinare).

Copiii cu vârsta până la 3 ani nu au nevoie de bilet, dacă sunt ținuți în brațe de un adult. Copiii cu vârsta mai mare de 3 ani au nevoie de bilet de acces și trebuie să îndeplinească una dintre cele 4 condiții menționate mai sus.

Nu este permisă utilizarea telefoanelor mobile în apropierea terenurilor de tenis în timpul meciurilor. Participanții sunt rugați să oprească sau să seteze pe modul silențios toate telefoanele mobile în timpul meciurilor.

Biroul de acreditare se află la intrarea în zona turneului. După punctul de control de securitate echipa noastră îți va schimba biletul în brățară de acces.

Accesul pietonilor la turneu se face de pe strada Plopilor.

Winners Open nu pune la dispoziție parcare. Încurajăm participanții să se deplaseze la competiție folosind un mijloc de transport în comun:
👉http://ctpcj.ro/index.php/ro/

Nu există un centru de testare COVID19 în incinta turneului. Participanți vor trebui să prezinte la intrare una dintre cele patru dovezi ale imunizării împotriva COVID19 menționate mai sus.

Nu. Accesul la competiție este interzis cu mâncare sau băutură. În cazul în care vă prezentați la punctul de acces cu flacoane de apă, le vom deschide și vom păstra dopul.

Accesul cu: droguri, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante), ghiozdane sau borsete mai mari de 29cm x 21cm x 12cm, mâncare sau băuturi, lasere, cuțite, arme, obiecte contondente, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți sau jucători este strict interzis.

Este permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare), baterii externe, medicamente, insulină, picături – uz medicinal, spray inhalator pentru astm, orice produse de uz medicinal sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doză zilnică.

Accesul cu animale de companie este interzis. Te rugăm să îți lași acasă animalele și plantele. 🙂

Biroul de obiecte pierdute se află la intrarea în zona evenimentului, lângă biroul de bilete.

Categorii
Powered By the creators of