1 - 8 August Cluj-Napoca

Filmul finalei Winners Open 2021. Două povești emoționante și inspiraționale

Winners Open 2021 a fost o aventură grozavă și o săptămână splendidă de tenis, dar ultima zi a fost cireașa de pe tort. O finală splendidă prin personalitatea și poveștile celor două oponente a fost încheierea perfectă pentru un turneu care a fost o oportunitate grozavă pentru mai multe jucătoare, din România și străinătate, să găsească meciuri și puncte prețioase.

Două dintre ele, Andrea Petkovic și Mayar Sherif, au profitat din plin de această șansă. Poveștile lor sunt diametral opuse, dar cum nu se poate mai faine.

Pe de o parte, experimentata Petkovic, în plină campanie de revenire în elita tenisului, după mulți ani grei pe plan personal, în care accidentările au scos-o pe pe trasa ideală și au făcut-o chiar să se gândească la retragere.

Pe de altă parte, Mayar Sherif, care a venit de departe, dintr-un sistem în care ascensiunea în tenis e mai dificilă. Fără multe modele și fără un drum bătătorit deja, Mayar a scris istorie pentru Egipt la Cluj, reușind prima finală WTA nu doar pentru ea, ci și pentru țara ei. O performanță care va însemna mult pentru tenisul din această zonă a lumii, lucru apreciat și de Andrea Petkovic la ceremonia de premiere.

Cu două povești așa de frumoase, nu e de mirare că filmul finalei e așa emoționant!

Abia așteptăm viitoarea ediție, să trăim noi și noi astfel de povești. Iar până atunci, să ne vedem cu alte jucătoare inspiraționale la Translyvania Open, în octombrie, tot la Cluj!

 

 

 

Categorii
Powered By the creators of