1 - 8 August Cluj-Napoca

Reacțiile campioanelor de la dublu: „Ne place energia de aici, ne-am bucurat de fiecare minut petrecut pe teren!”

La câteva minute după victoria lor de la dublu, victorie care le-a adus trofeul la Winners Open, Kaja Juvan și Natela Dzalamidze au vorbit despre succesul lor de la Cluj.

„În primul rând, aș dori să-i mulțumesc Natelei pentru că a jucat cu mine, a fost o decizie de ultim moment, așa că sunt foarte fericită că am decis să jucăm împreună. Vreau să mulțumesc sponsorilor, celor care au organizat acest turneu, Porsche, Banca Transilvania, orașului Cluj, Winners Open. Este într-adevăr un turneu frumos și faptul că am jucat în fața mulțimii este ceva ce nu am reușit să facem prea des anul acesta, așa că sunt foarte fericită că ați venit, sperăm că v-ați distrat”, a spus Kaja Juvan.

Natela Dzalamidze a recunoascut și ea că a fost foarte entuziasmată astăzi: „Așa cum ați văzut, cred că scorul era 4-3 când am crezut că meciul e gata (râde). Sinceră să fiu, acum trei săptămâni mă gândeam să-mi îngheț clasamentul și să iau o pauză de la tenis. Dar iată că am făcut o finală la Palermo și am câștigat un trofeu aici, la Cluj, așa că o să continui cu siguranță.

Vreau să-i mulțumesc Kajei și echipei noastre, mulțumesc mult pentru sprijinul oferit, a fost o decizie de ultim moment și sunt atât de fericită acum! M-am bucurat de fiecare minut petrecut pe teren. Îmi place energia de aici, vreau să mulțumesc organizatorilor turneului pentru această săptămână. Atmosfera, arbitrii de linie, copiii de minge, oamenii din tribune – a meritat atât de mult! A fost atât de primitor și de confortabil să jucăm aici, așa că mulțumesc tuturor.”

Categorii
Powered By the creators of