1 - 8 August Cluj-Napoca

Mayar Sherif, prima finalistă de la WO: „Sunt mândră de locul de unde vin, mă simt mândră de locul unde sunt astăzi și sunt foarte fericită”

Mayar Sherif pur și simplu nu vrea să se oprească. Iar reușitele ei de la Winners Open sunt extraordinare. După victoria frumoasă pe care a izbutit-o în fața Mihaelei Buzărnescu, Mayar și-a asigurat câteva amintiri prețioase de la Cluj: s-a calificat în finala de simplu, se pregătește de finala de dublu și are deja satisfacția unor premiere importante: Sherif a devenit acum prima jucătoare din istoria Egiptului calificată într-o finală WTA.

Imediat după victoria din semifinale, Mayar a spus că se simte „grozav doar câștigând astăzi, ca prima jucătoare egipteană care reușește o finală WTA. Mă simt mândră de locul de unde vin, mă simt mândră de locul unde sunt astăzi și sunt foarte fericită.”

Cum a fost să joace împotriva favoritei publicului?

„Oamenii din tribune mi-au dat energie de fapt, când o susțineau; mi-au dat energie să continui. Înțeleg că trebuie să o susțină pentru că ea (Mihaela Buzărnescu) este de aici. Așadar, mi-au dat energie să trec mai departe și să continui. M-am gândit la cât de important este să fiu în finală pentru țara mea și pentru mine, așa că am continuat.”

Despre potențiala finală cu Andrea Petkovic, Mayar a spus:

„Evident, este foarte experimentată, are un ritm grozav, dar ar fi greu să joc împotriva oricăreia, deoarece una din ele este foarte experimentată, iar cealaltă este foarte talentată. Deci nu contează, ambele sunt foarte bune și va fi foarte meci greu oricum.”

Categories
Powered By the creators of