1 - 8 August Cluj-Napoca

Mihaela Buzărnescu: „Ar fi incredibil de frumos să câștig un turneu în România, dar nu mă gândesc încă la trofeu”

Mulțumită de nivelul pe care l-a arătat în victoria cu Kristyna Pliskova și bucuroasă de calificarea ei în semifinalele Winners Open, Mihaela Buzărnescu evită totuși să se gândească mai departe de meciul următor.

„M-am bucurat enorm să câștig acest meci și sper să vină lumea și mâine într-un număr mare, fiind weekend. Îi aștept cu drag, sunt singura româncă rămasă și sper să vină să mă susțină și să se bucure de toate meciurile care vor fi disputate aici la Winners Open, pentru că este un turneu foarte bine organizat. Îl felicit pe Patrick pentru că a făcut turneul ăsta să fie posibil”, a început Mihaela, care sâmbătă va juca cu Mayar Sherif pentru un loc în finală.

„Nu mă gândesc la un trofeu încă, pentru că mai sunt două meciuri de jucat. În primul rând, meciul de mâine e cel mai important, în funcție de rezultatul de mâine voi putea juca duminică sau nu. Bineînțeles că ar fi incredibil de frumos să câștig un turneu în România; și la prima ediție din Cluj, mai ales că îmi place foarte mult acest oraș”, a mai spus ea.

Întrebată și dacă nu cumva ia în calcul să se mute la Cluj, Mihaela a continuat: „Nu-mi displace deloc ideea de a locui aici pentru că, repet, e un oraș frumos și oamenii sunt foarte calzi, open, plus că mâncarea e foarte bună, zona e foarte frumoasă, dar momentan nu am în plan un alt oraș. Acum sunt în București și vom vedea ce îmi va rezerva viitorul. Mă simt foarte bine aici, e foarte bine organizat concursul, hotelul. Mai ales că nu mai există acea bubble și putem merge în centru să ne plimbăm, să mâncăm ceva, să bem o limonadă, adică să ne mai relaxăm puțin; pentru că nu este deloc ușor când suntem într-o competiție sportivă și totul e foarte strict.”

Apropo de unele măsurile de relaxare, de deschidere, Mihaela a vorbit mai pe larg despre susținerea fanilor din tribune:

„E foarte important, ne-au lipsit foarte mult pe perioada pandemiei. Ne hrănim cu aplauzele și susținerea lor și ne bucurăm să ne uităm în tribună și să vedem cum se agită. Deci e super tare că sunt aici, mai ales că mereu publicul românesc e foarte bine pregătit și fac o galerie foarte bună, sper să vină și mâine”, a mai spus Mihaela, care a amintit și faptul că s-a înscris, alături de Irina Bara, în proba de dublu de la US Open: „Sper să intrăm pe tablou și să jucăm cât mai multe meciuri și competiții de acum încolo. Sper să ne apropiem de rezultatele pe care le-am avut împreună în 2017-2018.”

Categories
Powered By the creators of