1 - 8 August Cluj-Napoca

Irina Bara: „E foarte greu să pierzi acasă, e mai dureros decât în alte turnee”

Irina Bara era, în mod evident, dezamăgită după înfrângerea la limită cu Kristina Kucova: „Îmi pare rău că nu am reușit să iau două-trei puncte ca să câștig meciul. Cred că asta a fost diferența, două-trei puncte, a fost foarte strâns. Am crezut până la ultima minge că pot să câștig, dar din păcate nu a fost așa. Sper ca data viitoare când ne întâlnim să o bat în două seturi și să nu mă întind atât de mult”, a spus Irina, cu referire la recenta înfrângere cu Kucova de la turneul din Gdynia.

În schimb, Irina a apreciat sprijinul tribunei, adăugând că e mai dureros să piardă acasă decât în alte locuri. „A fost extrem de important să am fanii alături și îmi tare rău că i-am dezamăgit, că nu am reușit să aduc o victorie. Am simțit cât de mult și-au dorit și ei, la fel de mult ca mine, energia lor m-a ajutat tare mult, mai ales în momentele dificile.

Întotdeauna e un sentiment special să joci acasă, să ai toată susținerea fanilor. Am avut familia lângă mine, ei nu vin niciodată la turnee cu mine, deci e un sentiment aparte și chiar mă simt foarte bine aici și speram să joc mai multe meciuri.”

Urmărită din tribune de primarul Clujului, Emil Boc, Irina a povestit că s-a întâlnit cu acesta imediat după meci. „Da, chiar acum m-am întâlnit cu domnul Boc și mi-a spus să nu fiu supărată, ceea ce e foarte greu. Cel puțin astăzi o să fiu supărată pentru că e foarte greu să pierzi acasă, e mai dureros decât în alte turnee. Pentru noi e minunat să avem susținerea oamenilor de aici și sper să avem cât mai multe turnee în România.” 

Irina a încheiat transmițându-i un mesaj Mihaelei Buzărnescu, care i-a urmat pe Center Court, cu ultimul meci din optimile de finală. „Îi doresc succes și chiar am încredere în ea că poate să facă un rezultat foarte bun. Sper să câștige turneul!”.

Categories
Powered By the creators of