1 - 8 August Cluj-Napoca

Prezentare | Mihaela Buzărnescu vine la Cluj într-o formă bună

Mihaela Buzărnescu nu are nevoie de foarte multe prezentări. Vorbim de o jucătoare extrem de valoroasă, una dintre cele mai importante jucătoare din România, respectiv una dintre puținele sportive din România care s-a aflat în Top 20 WTA și a câștigat un trofeu important, de categorie WTA 500. Acum, după ani grei, cu multe accidentări și pauze, Mihaela se află într-un alt gen de context – dar la Cluj ar putea fi momentul ei; nu trebuie să se întâmple lucruri ieșite din comun ca Mihaela să obțină un rezultat mare la Winners Open. Ar fi o ocazie grozavă să-și relanseze sezonul.

STIL DE JOC

Ceea ce Mihaela Buzărnescu joacă e, cel mai probabil, unic în circuitul WTA. Aproape că nu există o jucătoare care să aibă o asemenea viteză de execuții sau care să varieze atât de mult înălțimile/unghiurile sau traiectoriile de la un raliu la altul. Tenisul Mihaelei e, înainte de orice, spectaculos și tăios: lovește aspru, atacă foarte des și încearcă să preia inițiativa constant. Nu lasă nimic la întâmplare și își dorește ca totul să fie decis doar de ea și de felul în care joacă. 

REZULTATE NOTABILE ÎN 2021

Semifinale Bastad (WTA 125K), turul doi Roland Garros

DE CE SĂ O URMĂREȘTI CU ATENȚIE LA CLUJ

Tocmai pentru că ceea ce propune Mihaela pe un teren de tenis e diferit și unic e un motiv suficient de bun pentru a o vedea într-un meci. E un tenis electrizant, avântat – iar când fiecare piesă a jocului său e așezată în locul potrivit, lucrurile devin cu adevărat interesante, pentru că senzația pe care o oferă Buzărnescu e că ar putea învinge pe aproape oricine. 

 

Categories
Powered By the creators of