1 - 8 August Cluj-Napoca

De la Jocurile Olimpice la Cluj! Winners Open va avea pe tablou mai multe sportive olimpice

Sâmbătă dimineață începe la Tokyo turneul olimpic de tenis, un bonus pentru iubitorii de tenis, răsfățați deja în această vară cu turneele de la Roland-Garros și Wimbledon. 

Noi avem un motiv în plus să fim și mai atenți la competiția din Japonia, pentru că mai multe jucătoare înscrise pe tabloul Winners Open 2021 vor concura la Tokyo. Le așteptăm după aceea la Cluj, curioși să vedem cu ce amintiri vin din Țara Soarelui Răsare.

Mihaela Buzărnescu va reprezenta România pe tabloul olimpic de simplu. Pentru Mihaela, pe care am văzut-o defilând cu delegația României la ceremonia de deschidere, va fi prima ei apariție la un turneu olimpic și unul dintre momentele importante ale carierei. Mihaela va juca în primul tur cu americanca Alison Riske.

La Cluj, Mihaela este în acest moment înscrisă în tabloul de calificări.

Cinci jucătoare de pe tabloul principal al Winners Open vor juca la Tokyo pe tabloul de simplu

Astfel, Alize Cornet, jucătoarea cu cel mai bun clasament de pe entry-list-ul Winners Open, este și una dintre olimpicele cu vechime ale delegației Franței. Va fi a patra prezență olimpică pentru experimentata sportivă franceză. “A patra mea prezență la Jocuri, dar încântarea e aceeași”, a scris Alize pe Twitter. 

Alize va fi însoțită pe tabloul principal de la Tokyo de alte sportive înscrise și la Cluj. Viktorija Golubic traversează cel mai bun moment al carierei și va fi cu siguranță o adversară tare pentru oricine în ambele competiții. La Tokyo, Golubic este una dintre reprezentantele Elveției, alături de Belinda Bencic, după care ea și reverul ei cu o mână vor face deliciul fanilor clujeni. 

Anna-Lena Friedsam va reprezenta Germania pe tabloul olimpic, Jasmine Paolini va căuta să facă o surpriză pentru Italia, iar Zarina Diyas e una dintre cele patru jucătoare care reprezintă Kazakhstan în Japonia. 

De asemenea, egipteanca Mayar Sherif este în competiția olimpică și este prima pe lista de alternates la Cluj. 

Sursă foto: Twitter/Alize Cornet

 

Categorii
Powered By the creators of